Meer resultaten voor consultant adviseur waterbeheer

consultant adviseur waterbeheer
Adviseur Waterbeheer-vacatures januari 2020 Indeed.nl.
Senior adviseur waterbeheer 32-40 uur. En ben je al meerdere jaren actief in het waterbeheer en zoek je een nieuwe uitdaging? Om als adviseur bij ons aan de slag te kunnen zoeken wij iemand met de. Gesponsord 1 dag geleden Vacature opslaan.
Opleiding Watermanagement voor iedereen in de watersector.
Hoe ziet het er onder de grond uit? Jan Willem Bronkhorst, adviseur waterbeheer, Grontmij. Evalyne de Swart, senior consultant watermanagement en ecologie, Grontmij. Overzicht en plaats van de modules op basis van een tijdlijn. Waterbeheer door de jaren heen. Water als basis.:
Adviseur/consultant.
Senior consultants hebben daarnaast een grote acquisitiedoelstelling: ze moeten hun eigen opdrachten binnenhalen. Ze werken daarvoor zelfstandig aan hun netwerk en promoten de gehele organisatie. Daarvoor schrijven ze bijvoorbeeld artikelen en spreken op congressen. Speciale opleiding als basis. Voor de algemene en strategische adviesbureaus, zoals Mc Kinsey Co, wordt vaak minimaal universitair niveau gevraagd. Bij bureaus die zich toeleggen op een gericht thema zoals marketingcommunicatie of ICT kun je vaak ook met hbo-niveau terecht. Er is geen speciale opleiding voor adviseurs op hbo-niveau. Wel hebben een aantal hbo-opleidingen het adviesvak als afstudeervariant. De afstudeervariant is een zogenoemde minor binnen de hbo-opleidingen Bedrijfseconomie, Fiscaal Recht en Economie, Financial Services Management, Logistics Management en HBO-ICT. Een minor houdt in dat je in het laatste deel van de studie een behoorlijk deel van de vrije ruimte invult met vakken en projecten die horen bij de bijbehorende variant, in dit geval dus Business Consultancy.
De gevraagde vacature kon niet worden gevonden.
Klik hier voor meer informatie over vacature Manager Waterkeringen en Wegen bij Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard in Rotterdam. Senior adviseur waterbeheer. Wij zijn op zoek naar een senior adviseur die het team Regionaal Waterbeheer en Waterveiligheid van Nelen Schuurmans komt versterken.
Adviseur Waterbeheer Vacatures Vacatures.nl.
Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Frans Kwadijk, Senior Adviseur en Procesmanager Gebiedsadvies, 31 6 22 51 96 99 of via frans.kwadijk@sweco.nl. Blijf op de hoogte van de nieuwste Adviseur Waterbeheer vacatures! Blijf op de hoogte.
Baan adviseur water.
Wij hebben diverse vacatures bodem adviseur, zowel structurele banen als tijdelijke. Graag gaan wij met jou in gesprek om je te adviseren welke baan als bodemadviseur het beste bij je past. Water is een van de meest besproken themas van de afgelopen jaren binnen de milieubranche. Drinkwater, afvalwater, stedelijk water, oppervlaktewater, kustwater, neerslag zijn zo een aantal belangrijke wateronderdelen die aandacht krijgen in Nederland. Vanuit overheden wordt ook druk gewerkt aan het thema water, op zowel nationaal als mondiaal niveau. Binnen de landsgrenzen wordt op allerlei fronten gewerkt aan de kwaliteit als de kwantiteit van water. De Kaderrichtlijn Water, Waterbeheer 21e Eeuw, WVO en wet waterbodembescherming zijn een greep uit enkele actuele beleidsthemas.
Adviseurs.
Ik heb een uitgebreide internationale praktijkervaring in complexe plan en besluitvormingsprocessen voor ruimtelijke planning, gebouwde omgeving, mobiliteit en waterbeheer. Ik beschik over een uitgebreid maatschappelijk netwerk. Ik ben een ervaren dagvoorzitter en leerbegeleider. Zelf ontwikkelde ik een training Professioneel Faciliteren van werkbijeenkomsten met stakeholders en interdisciplinaire projectteams. Als medeontwikkelaar en erkend begeleider pas ik de Mastercirclemethode toe, gericht op het versnellen en verdiepen van meesterschap in complexe veranderopgaven. Consultant ruimte, water en milieu. 31 6 51 81 89 65. Ik ben een generalist pur sang, ben communicatief sterk, sociaal vaardig en enthousiast. Ik werk op de snijvlakken van inhoud proces en beleid uitvoering. Voor én met rijk, provincies, waterschappen en gemeenten op het gebied van ruimte, water en bodem en ondergrond. Ik ben zelf een echte teamspeler. Hierbij vind ik het interessant om te reflecteren op vaardigheden die ingezet kunnen worden bij samenwerking om samenwerkingsprocessen vooral persoonlijk te maken. Want in elk proces of samenwerkingsverband gaat het uiteindelijk om de mensen die het met elkaar moeten doen. Senior Adviseur Strategie en Management.
Adviseur waterbeheer advies vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep advies als adviseur waterbeheer. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.

Contacteer ons

-- functieomschrijving consultant
-- uurtarief senior consultant
-- consultant adviseur waterbeheer
-- consultant definitie
-- definitie consultant
-- business consultant wiki
-- wat doet een business consultant
-- wat verdient een business consultant
-- wat is een business consultant