Op zoek naar inkomen consultant?

inkomen consultant
Het loon van een consulent verzekeringen: 1.800 euro netto Jobat.be.
Ik werk als consultant bij Akkermans Partner. Ik doe opdrachten van 3 tot 6 maanden in bedrijven waar ik de werkdruk kom verlichten. Dat zijn opdrachten afwisselend bij verzekeringsmaatschappijen en verzekeringsmakelaars en dit in alle takken. Zeer divers dus maar steeds binnen de verzekeringssector. Ik ben vroeger zelfstandig makelaar geweest, dus ik ben echt wel breed inzetbaar in de sector. Ik heb zelfs bankdirecteurs vervangen. Momenteel zit ik bij een verzekeringsmaatschappij in Brussel. Daar bied ik ondersteuning bij de verwerking van een commerciële actie. Concreet boek ik alle TAK23-beleggingen en beleggingen boven de 25.000 euro. Dit houdt in dat ik alle voorstellen nakijk, ze inbreng in het systeem en een witwascontrole doe. Doe je je job graag? Ik heb afwisseling nodig, en die heb ik ook. Daarnaast ontmoet ik steeds nieuwe mensen. Ik ben sociaal ingesteld, wat in mijn job geen overbodige luxe is. Met mijn collegas van Akkermans Partner heb ik minder contact, maar elke drie maanden zien we elkaar om samen iets te doen. Zo kunnen we op een leuke manier ervaringen uitwisselen. Wat vind je van je inkomen?
Verdienen consultants minder dan voor de crisis? Vacature.com.
De kredietcrisis heeft weinig of geen impact op hun salaris. Integendeel: de meeste verdienen meer dan voorheen. Tevreden consultants, ondanks crisis. De financiële sector stond het voorbije anderhalf jaar in het oog van de storm, maar de impact van de crisis op de verloning van financiële consultants blijft héél beperkt, blijkt uit een onderzoek van Robert Half International uit 2009. De financiële professionals zijn over het algemeen tevreden over hun salarispakket, al geldt dat gemiddeld minder voor werknemers uit de banksector. Het meest tevreden zijn professionals in de externe audit en consulting 86%. De gemiddelde lonen van financiële experts. 3 tot 5 jaar ervaring. 2.500 tot 4.200 euro. 6 tot 9 jaar ervaring. 3.725 tot 6.375 euro. 10 tot 15 jaar ervaring. 4.500 tot 7.400 euro. meer dan 15 jaar ervaring. 5.000 tot 8.200 euro. Bedrijf betaalt tot 1.000 euro per dag voor een consultant. Bovenstaande bedragen zijn telkens exclusief bonussen. Maar, zegt Frédérique Bruggeman, directeur bij Robert Half International, dat zelf ook financiële mensen bij bedrijven plaatst. Bonussen zijn ook niet zo wijd verspreid bij financiële consultants die op projectbasis werken, in tegenstelling tot financiële profielen die binnen een bedrijf werken.
Salaris: Senior Consultant Glassdoor.
Hoeveel verdient een Senior Consultant? Het landelijke gemiddelde salaris voor een Senior Consultant in België is 59.926. Filter op locatie voor Senior Consultant salarissen in uw regio. Schattingen voor salarissen zijn gebaseerd op 80 salarissen die anoniem op Glassdoor geplaatst zijn door werknemers die werkzaam zijn als Senior Consultant.
Vacatures Salariskompas zoeken Hoe in scoort Vlaanderen, jouw Brussel loon en of Wallonië salaris? Jobat.be.
Beknopt rapport Persoonlijk Rapport. Kies je voor een beknopt rapport, dan vergelijken we jouw salaris. Kies je voor een persoonlijk rapport, dan vergelijken we naast jouw salaris ook je extralegale voordelen, je vakantiedagen en zie je de evolutie van je loon.
Salaris: Human Resources Consultant Glassdoor.
Reviews Pfizer hr consultant. Reviews NIKE hr consultant. Reviews Deloitte hr consultant. Reviews EY hr consultant. Reviews Lidl hr consultant. Reviews PwC hr consultant. Reviews Delhaize hr consultant. Reviews Colruyt Group hr consultant. Reviews bpost hr consultant. Reviews De Lijn hr consultant.
Hoe als ICT'er' het meest verdienen? Jobat.be.
Het loon van een webdeveloper. Het loon van een consultant. Het loon van een ICT-manager. Zoek een functie in de financiële of energiesector. De hoogte van het inkomen hangt niet alleen af van je functie, maar ook van de sector waarin je werkt. De financiële sector betaalt het best. Ruim de helft van de ICTers verdient er meer dan 4.000 euro per maand. In dat gemiddelde zijn ook helpdeskmedewerkers en andere lagere functies meegenomen, dus de midden en topberoepen verdienen nog beter. Een op de zes ICTers in de financiële sector verdient zelfs meer dan 5.000 euro per maand. De energiesector betaalt eveneens ruim de helft van zijn ICTers meer dan 4.000 euro per maand. Maar omdat slechts weinig mensen uit deze sector meededen aan het onderzoek, is het niet zeker hoe representatief dit cijfer is. Ga niet werken in deze sectoren: de zorg, IT, media en communicatie.
Salaris Salaris van van consultants consultants Consultancy.nl. Consultancy.nl.
Managers en Senior Managers verdienen respectievelijk gemiddeld zon 70.000 en 87.000 per jaar en vanaf de rol van Director/Principal liggen de jaarlijkse verdiensten boven een ton. Op het hoogste niveau als partner van een advieskantoor schiet het inkomen omhoog, met verdiensten die kunnen oplopen tot in de tonnen. Over de hele linie kan grofweg gesteld worden dat vanaf de rol van Junior Consultant een promotie naar een volgende rang jaarlijks een gemiddelde salarisstijging oplevert van tussen de 14.000 en 17.000.
De lonen becijferd VDAB.
Productie en distributie van elektriciteit, gas, stoom en warm water. Vervaardiging van audio, video en telecommunicatieapparatuur. Verzekeringswezen en pensioenfondsen. De 10 minst betalende sectoren Gemiddeld bruto maandloon % onder het Belgisch gemiddelde. Hotels, restaurants en drankgelegenheden. Vervaardiging van meubels. Vervaardiging van kleding en bontnijverheid. Vervaardiging van textiel. Vervaardiging van voeding en dranken. Leernijverheid en vervaardiging van schoeisel. Weetje: de sectoren waar het loon sinds 1999 het sterkst steeg zijn: hotels, restaurants en drankgelegenheden 40% en de vervaardiging van kleding en bontnijverheid 39%. De stad Brussel is met stip de plek waar de hoogste lonen worden uitbetaald. Een werknemer in Brussel verdient gemiddeld 3.381 euro bruto per maand, wat 15% meer is dan het Belgisch gemiddelde.
Salaris: Consultant Glassdoor.
Hoeveel verdient een Consultant? Het landelijke gemiddelde salaris voor een Consultant in Nederland is 50.464. Filter op locatie voor Consultant salarissen in uw regio. Schattingen voor salarissen zijn gebaseerd op 505 salarissen die anoniem op Glassdoor geplaatst zijn door werknemers die werkzaam zijn als Consultant.
Salaris: Junior Consultant Glassdoor.
Salarissen voor Senior Consultant. Salarissen voor Associate Consultant. Salarissen voor Junior Management Consultant. Salarissen voor Junior Associate. Salarissen voor Junior Auditor. Salarissen voor Management Trainee. Salarissen voor Project Manager. Salarissen voor Junior Functional Consultant. Salarissen voor Strategy Consultant. Salarissen voor junior consultant in Brussel. Salarissen voor junior consultant in Zaventem. Salarissen voor junior consultant in Leuven. Salarissen voor junior consultant in Gent. Salarissen voor junior consultant in Antwerpen. Salarissen voor junior consultant in Diegem. Salarisonderhandeling, hoe pak je dat aan? Hoe vraag ik om opslag? Wat is jouw loon naar werken eigenlijk?

Contacteer ons

-- uurtarief consultant
-- organisatie consultant
-- zelfstandig it consultant worden
-- startsalaris consultant
-- hoeveel verdient een consultant
-- consultant loon
-- juridisch consultant
-- eigenschappen consultant
-- inkomen consultant
-- lean consultant worden
-- zelfstandig consultant worden
-- job als consultant
-- zelfstandig hr consultant