Meer resultaten voor sales consultant functieomschrijving

sales consultant functieomschrijving
Vacature Sales Consultant Puur sales.
Paul Lempens Accountmanager. Met" een stap voorsprong het gesprek in." Passie" en flexibiliteit." Eerde de Swart. Vervuld, u kunt niet meer reageren op deze vacature. Taken en verantwoordelijkheden Sales Consultant. Voor Protime, marktleider op het gebied van urenregistratie en personeelsplanning, zijn wij op zoek naar een Sales Consultant Mid Market.
Sales Consultant jobs in België Careerjet.be.
Functieomschrijving De taken die je als Sales Consultant voor jouw rekening neemt: in deze 360-functie screen je kandidaten, onderhoud je contact met jouw klantenportefeuille. Ontvang e-mail alerts van de laatste. Sales Consultant jobs in België. Ontvang e-mail alerts van de laatste.
Adviseur/consultant.
Je probeert in dit gesprek ook goed in te schatten wat zal werken in de organisatie of het organisatie-onderdeel en wie er veel macht heeft. Tot slot ben je in dit gesprek bezig jezelf te verkopen. Na het gesprek stel je een offerte op: je beschrijft wat het probleem is, hoe je het aan gaat pakken, hoeveel uur je daarvoor nodig hebt, wat je van de klant nodig hebt, wat de resultaten zullen zijn en wat het traject de klant gaat kosten. 2 Doet onderzoek bij de klantorganisatie. Als de offerte is goedgekeurd en je de opdracht binnen hebt, kun je beginnen met de uitvoering van het adviestraject. Veel adviesopdrachten beginnen met een onderzoeksfase. Een voorbeeld: je opdracht is om de communicatie binnen een organisatie te verbeteren.
Vacature Sales Consultant België.
Als Sales Consultant bij Cadmes ben je veel onderweg, maar de standplaats is ons kantoor te Merelbeke. Als Sales Consultant zal je de volgende taken verrichten.: Opsporen en ontwikkelen van opportunitys bij zowel nieuwe alsook bestaande klanten. Maken en afsluiten van offertes ondersteund door verkoopbinnendienst.
Sales Consultant Vacature Monsterboard.
Sales Consultant Internationaal / EN. 2 dagen geleden Reacties Opgeslagen. Sales Consultant Internationaal / FR. 2 dagen geleden Reacties Opgeslagen. Sales consultant Internationaal / DE. 2 dagen geleden Reacties Opgeslagen. Junior Sales Consultant. 9 dagen geleden Reacties Opgeslagen. Sales Recruitment Consultant.
Sales Consultant Vlaanderen m/v Introduce.
Zij onderbouwen hun sterke reputatie door hun marktkennis en goed geschoolde medewerkers. Voor Fonitel zijn wij op zoek naar een Sales Consultant Vlaanderen m/v, die rechtstreeks rapporteert aan de sales manager. Als Sales Consultant ben je nationaal verantwoordelijk voor de actieve prospectie van nieuwe klanten en sta je zo in voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.
De rol van een pre-sales consultant Nederlands eerste weblog over sales door Rikkert Walbeek Sales is een Vak.
by Rikkert Walbeek on 8 May, 2007. Ik krijg nog wel een de vraag wat nu precies de rol van een pre-sales consultant is of zou moeten zijn. Goede aanleiding voor deze post dus. Wat is een pre-sales consultant eigenlijk? Een pre-sales consultant, ook wel technical consultant of sales consultant genoemd.
functieomschrijving sales consultant Vacatures StepStone.
krijg nieuwe jobs in je mailbox. Functieomschrijving van een sales consultant. Als je midden in de maatschappij wilt staan, reageer dan op onze vacatures voor een sales consultant. Als je solliciteert op vacatures voor een sales consultant kies je voor uitdagend werk: je adviseert je eigen organisatie over verkoopstrategieën en te realiseren verkoopresultaten.

Contacteer ons

-- senior consultant deloitte salaris
-- salaris senior consultant pwc
-- junior consultant betekenis
-- consultant werving en selectie salaris
-- sales consultant functieomschrijving
-- strategie consultant
-- it consultant opleiding
-- ict consultant opleiding
-- management consultant betekenis